Kecskeméti Főiskolára jelentkezett most valaki?
Figyelt kérdés
Ha igen, hová, milyen szakra, levelezősre vagy nappalira?2010. jún. 26. 17:32
1/7 anonim válasza:
Valami lényegeset is akarsz kérdezni? Mert pont oda járok, és ha tudok, segítek.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem jelentkezett senki...
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, sok dologra kíváncsi lennék. :-)
Pl. arra, hogy van-e sportolási lehetőség versenyszinten? Úgy maga a suli is érdekelne a te szemszögedből... :-) Jó-e odajárni, ilyenek...
Nagyon szeretnék odajárni!
(lány vagyok)
2010. jún. 26. 17:47
4/7 anonim válasza:
Nem drága, oda senki nem jelentkezett. Ki fog halni a suli.
5/7 anonim válasza:
Természetesen Kecskeméten is vannak verseny sportok. konkrétan mi érdekel?
6/7 A kérdező kommentje:
Az összes érdekelne, imádok sportolni. Versenyek vannak a suliban? Mondjuk sport-, énekversenyek? :D Nem igazán tudom, hogy mégis hogyan működik ez már főiskolában..
2010. jún. 26. 18:15
7/7 anonim válasza:
Van tesióra és ott megmondják milyen sport választék hatsz. De nem igen van úgy sportolási lehetőség és verseny mint közép suliban.
ajáűnlom a KTE honlapját, a Spratacusét..
S nézz körül a Főiskola honlpaján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!