Milyen suli a Hunfalvy János Középiskola?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 16:07
11/25 anonim válasza:
előző vagyok .. tényleg egy nagy sz.r lett .. nem ajánlom már senkinek, korrupt szar az egész, azzal csinálnak jó hírnevet a sulinak, hogy a jótanulókat küldik minden pályázatra, a gyengébben meg le vannak sz.rva .. fűt fát ígérnek nyílt napokon, a fele nem igaz ..
12/25 A kérdező kommentje:
előző..
japán tagozatáról tudsz valamit mondani?
2010. dec. 5. 15:04
13/25 anonim válasza:
Én most vagyok 12.-es, de jövőre fogok ott érettségizni, mivel nyelvi előkészítős voltam. Tényleg erős iskola, színvonalas tanítással. Amikor én felvételiztem akkor 4,8as átlagom volt. Hát a japán tagozat..hm. Akik már 4 éve tanulják most még a középfoknál sem tartanak, ezért angolból mindenképpen jónak kell lenned, mert ha a japánt nem folytatod a középsuli után, akkor szinte semmire sem mész vele, elpocsékoltál rá 5 évet. Azért sok sikert, én szeretek ide járni! :)
14/25 anonim válasza:
Igazából az összes kisnyelvre igaz az, hogy nem éred el még a középfokú szintet sem 5. végére ..
Amivel az elején becsábítottak, azt most kiváltság egyáltalán csak a lehetőséget is megkapni, hogy megpróbáld .. (lsd. DSD)
Lehet, hogy vár egy teázás az Igazgató Úrral 5. után, fel kéne világosítani arról, amit nem lát a kis irodájából .. :)
15/25 anonim válasza:
én is gondolkoztam a jelentkezésen, és én is japán szakra akarok menni ha megyek! :)
16/25 anonim válasza:
Én a japán-orosz osztályba járok a Hunfalvyban.Az osztályközösség szar,az emberek szarok,a tanárok fele szar,fele jó! Nálunk az angol a kisnyelv,ezért kb annyit tudunk belőle,mint amikor 8.osok voltunk. Idén érettségizünk és akkor majd kiderül,hogy mennyire kaptunk használható tudást. Elvileg sokkal jobb iskola,mint bármelyik másik szakközép Budapesten,de szerintem nem volt nehéz bekerülni. Én 4.5-ös átlaggal, 83 pontos központival és szinte nulla angoltudással kerültem be,igaz,hogy az elsők között. Viszont vannak osztálytársaim,akik 3-as,4-es tanulók voltak, 50-60as központit hoztak és mégis bekerültek. Mondjuk a japán-oroszra jelentkeznek a legkevesebben.
17/25 anonim válasza:
És az orosz kötelező a japán osztályban? :( olyan nyomi egy nyelv...= /
18/25 anonim válasza:
Nem.Úgy van,hogy a fél osztály oroszt és angolt tanul,a másik fele meg japánt és angolt. Mindenki azt tanulja,amire jelentkezik,nyilván. Amúgy a japán sokkal nyomibb nyelv szerintem,de ez már csak ízlés kérdése.
19/25 anonim válasza:
Abban tudnátok segíteni,hogy engem átvennének-e a suliba angol előkészítőre 10.ből??? 4.5ös átlaggal?
20/25 anonim válasza:
Ha leakarsz jól érettségizni akkor ne gyere oda a nyelvek oktatása semmi angolból kb semmit nem tudunk kb azt nem tudjuk elmondani angolul h fent hagytam a könyvem a szekrényben... történelem oktatás: nem értesz semmit olyan unalmas kb senki nem jegyzetel mert nincs értelme persze ez lehet csak a tanárnak köszönhető... matek: elvileg nekünk van a legjobb tanárunk aztán senki nem ért semmit csak az agytrösztök:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!