Diakhitel1 egyszeri alkalomra?
Figyelt kérdés
Utolso felevem egyetemen, maradtak tantargyaim ebben a felevben, amiket meg nem teljesitettem az elozoekben es utolag kikell fizetnem ezeket (most irtak ki a teteleket), ill maradt meg par dij a Neptunban amiket nem fizettem ki, ez igy egyutt 60e ft. A diakhitel honlapjan nem talaltam infot errol, nem keso igenyelnem? Illetve mennyi ido mulva jonne meg a penz??2018. nov. 14. 18:56
1/3 A kérdező kommentje:
Surgosen kene a penz, kerlek segitsetek, holnap felhivom oket, de addig nem hagy nyugodni a dolog
2018. nov. 14. 18:57
2/3 anonim válasza:
Diákhitel ebből a szempontból eltér egy rendes hiteltől. Ahogy én tudom félév közben is igényelheted (ősszel legkésőbb december 15-ig, mert egyébként csak a következő félévben utalnak), de értelemszerűen a következő hónap utalásakor kapod meg a pénzt. Tehát ha holnap igényled, akkor leghamarabb december 15-én kapod meg.
De mindenképp hívd fel őket.
3/3 anonim válasza:
Nem fontos felhívni őket. Amit az előző válaszoló leírt, úgy van. A weboldalukon is megtalálhatók ezek az infók. A mai nap folyamán mindenképp igényelned kell, hogy december 15-én megkapd. Javaslom az egy összegű folyósítást a legkisebb összegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!