Kirúghatnak azért középiskolából, mert osztálytársamnak ; lehúztam a nadrágját, cikiztem, és a testsúlyval viccelődtem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már tanköteles, és fegyelmi tárgyalásig fajult a dolog.2018. nov. 13. 19:31
1/21 anonim válasza:
Sajnos igen de ez a körülményektől függ
3/21 anonim válasza:
Viccelődnék én is veled, nekem vicces lenne. Inkább nézz magadba, mi a bajod magaddal. Mert csak az bántja a másikat. Kérj bocsánatot.
4/21 anonim válasza:
Nem fognak kirúgni, de igazgatói intőt azt kapsz. Remélem, tanulsz a dologból. Undorító, amit csináltál.
6/21 anonim válasza:
Természetesen ki. Btk 227.§(2), azaz tettlegességgel elkövetett becsületsértés, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ha csak kirúgnak, örülhetsz.
7/21 anonim válasza:
Na az ilyeneket munkatáborba kéne befogni. Ott majd tanulnának fegyelmet!
10/21 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy, igen, és a kerületi jegyző kijelöl neked egy c.gányokkal teli iskolát, ahol jól elvernek minden nap 🤛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!