Közületek ki ment egyetemre gyenge középiskolából?
Esetleg ki készült fel önerőből érettségire?
Ti hogy bírjátok az egyetemet?
Azért kérdezem mert én egy viszonylag gyenge középiskolából jutottam egyetemre. Az érettségim jól megírtam viszont kb semmit nem értek amit mondanak.
Mással van ez így?
Sajnos jó magyarázás nem igazán van példatárakban. 2-3 lépésben megoldanak mindent, de hogy mit miért hogy az általában nem a példa része.
Van aki hasonló cipőben jár/t?
Leírnátok?
Hát nem tudom:) ha gyenge volt akkor gyengének:D
Nem szakirány szerűen kérdeztem csak hogy szimplán elég gyenge középsuliból ment valaki egyetemre és hogy neki milyen/volt.
Amúgy ha orvosira jársz gondolom nem volt gyenge a középsulid:D
Én is gyenge középiskolából mentem.
Érettségire (írásbeli), semmit sem tanultam.
Csak a szóbelire.
Az egyetemet is bírom, hiszen nem olyan nagy mértékben épít a középsulis dolgokra. Ami nem megy, azt megtanulom.
Az egyetemhez amúgy is az esetek túlnyomó részében nem előzetes tudás kell hanem érettség. :)
Van nálunk egy srác... ő mindent tud kb.
Gimiből jött és érti a fizikát, matekot, szakmai tárgyakat egyaránt. Úgy megoldja a fizika feladatot hogy még életében nem látott olyat, de kikövetkezteti.
Vele szemben vannak akik gyengébb középsuliból jöttek és igencsak nyögvenyelősen megy magamat is beleértve.
A srác az ország 2.-3. legerősebb középiskolájából jött. (ezt megemlítem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!