Kodolányi vagy Metropolitan?
Sziasztok!
Túl vagyok a harmadik X-en, és szeretnék tanulni munka mellett, mert ugyan érdekel a munkám, és jobban keresek mint sok alap diplomás, de szeretnék mégis karriert építeni, és végzettség nélkül nem igazán látom hogyan tudnék.
Viszont dilemmában vagyok, mert amit kinéztem suli, a Kodolányi, nos egyáltalán nem ismerem, viszont sok helyen rossz a híre a neten. De mellette szól, hogy 1 év után két szakot lehet tanulni egy áráért. Tetszene még a Metropolitan suli, de nem tudom, mennyire segítőkészek (én majd kutatni szeretnék), mennyire éri meg ott tanulni, illetve munka mellett mennyire lehetséges. Valószínűleg nappalis leszek vagy esetleg levelezős, bevállalom munka mellett... Bármilyen tapasztalat segít.
Kodón végezem 2014-ben andragógia szakon, így mondom, h oda csak akkor menj, ha csak a papír kell. Bár a gazdasági szakok elég nehezek, de a többi szak viszonylag könnyű, és lenézik a munkáltatók.
Nekem a legnagyobb problémám a borzalmas tájékoztatás volt, ha nem vagyok jóban pár buzgómócsinggal, rohadt nehéz kinyomozni a követelményeket.
de am a neten hihetetlen baromságokat írnak össze a Kodolányiról: nem igaz, h vizsgán mindenkit átengednek, meg h csak h_lyék járnak oda
Kettő közül maximum a metropolitannal lesz munkád, persze a sok idióta itt a gyakorin terjeszti, hogy sehova se szokták felvenni a metusokat, ahogy a kodolányis mesét, hogy nincs egyáltalán buktatás.
Nem tudom ki ér rá ennyire, és kinek van ennyi szabadideje.
De nem segítőkészek egyáltalán, ahogy a legtöbb egyetemen sem, a hik kritikán aluli, nem a hallgatókért vannak, az tuti, hanem az egyetem magasabb bevételéért. Nem azon vannak, hogy te gördülékenyen, bukások nélkül csináld végig, mert abban nincs pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!