Szerintetek megér a szalagavató 30. 000+ forintot?
Figyelt kérdés
Harmadikos vagyok a gimiben, és már sokan most elvannak szállva maguktól hogy jövőre szalagavató.. de engem annyira nem izgat. A másik szerintetek megér 30.000ft-ot vagy többet? Mert szerintem nem.Inkább azt a pénzt valami másba fektetném. Aminek tényleg van értelme. Ti mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.2018. nov. 6. 21:50
1/13 anonim válasza:
Attól függ kinek mennyire fontos az életében. Ha téged nem izgat, akkor hagyd a fenébe. Egyébként én se fogok elmenni, nekem se ér meg annyi időt és pénzt.
2/13 A kérdező kommentje:
A másik meg a próbák. Az elején úgyis mindenki elhülyéskedi, ha meg esetleg a próbán valamit rosszul csinálok, tuti egyből pofázás lesz. Ezekhez nekem meg nincs kedvem.
2018. nov. 6. 22:11
3/13 anonim válasza:
Hát, ha tudom, hogy jól érzem majd magam a műsorok alatt, meg szívesen szerepelek, szép akarok lenni, jót akarok kajálni a többiekkel, akkor még, persze.
Ha ezek nem fontosak, akkor nem. Ki lehet belőle fizetni egy nyelvvizsgát pl.
4/13 A kérdező kommentje:
Másképp is meglehet ünnepelni ha valaki végzős
2018. nov. 6. 22:26
6/13 A kérdező kommentje:
Például a végzős diák a családjával meg rokonaival elmegy egy étterembe. Vagy saját maguk főznek és a rokonságot meghívják.
2018. nov. 6. 22:33
7/13 anonim válasza:
Én sok értelmét nem látom a szalagavatónak, hiszen hiába végzős valaki, az érettségin megbukhat, így kiadtak egy csomó pénzt a semmiért.
8/13 anonim válasza:
Én a keringőt direkt kihagytam, ami elég sokba került volna édesanyámnak. Így nem volt olyan drága. És soha egy percig nem éreztem úgy hogy vesztettem volna bármit is.
9/13 nemaRendőrség válasza:
Nekünk ingyen volt, vagy legalábbis osztálypénzből finanszíroztuk(már nem tudom kellett-e valamit). Sportcsarnok az iskoláé, előadók mi voltunk, szallagot mi vettük. Másra nem emlékszem, csak hogy poén volt az előadásunk
10/13 anonim válasza:
Nekünk sokkal több volt mint 30ezer. Fizetni kellett a ruhabérlést, csinaltattunk ballagó/szalagtűző ruhát, fizetni kellett a tánctanárt, a szalagavató aftert, a partybuszt, plusz én voltam fodrásznál is. Egyéb költsegek is voltak de pontosan már nem emlékszem. Viszont szerintem jó buli volt, végig röhögtük a próbákat és magát a tancot élesben is, el is rontottuk egyebként. Azt nem mondom, hogy kihagyhatatlan de én nem bántam meg, pedig nagyon sok pénzbe került a szüleimnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!