Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan, akinek még szar...

Van olyan, akinek még szar élményként maradt meg a szalagavató?

Figyelt kérdés

Tavaly volt, de azóta utálom a gondolatát is.

Nem jött meg a cipőm, ezért egy ótvar régi magassarkúban voltam.

Alapból nem tudok táncolni, de mondom a keringő az órán ment, hát legyen. Végül chachacha volt, de nem bírtam megtanulni, ki is akartam szálni. Végül bele is bakiztam.

Rosszul lettem az ünnepség alatt, elzöldült az arcom, elájultam majdnem. A tornateremben feküdtem, aztán máig azt hallom, hogy nem voltam a családdal, biztos szégyenlem őket.

A fodrász olyan hajat varázsolt, mint wgy szénakazal, megmosni meg nem tudtam, utáltam.

Alapból egy felesleges rongyrázás, de nekem életem legszörnyűbb napja volt.

2017. nov. 25. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Nem szeretném magamat sajnáltatni, de mivel én kerekesszékes vagyok, esélyem sincs táncolni, és a cipő is oly mindegy, hogy milyen a lábamon, mégis nagyon várom a szalagavatót. :D Hát még ha bakizhatnék is párat a táncban... Értékeld azt,amid van!
2017. nov. 25. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a sminkem lett borzasztó, amit tudtam leszedtem róla egy papírzsepivel:DD. Mi a keringőt rontottuk el, az osztálytáncban nem vettem részt. A végén volt ilyen vonulgatás de ott mezitláb voltam mivel a cipőmet valahol elhagytam. Végig röhögtük az egészet. Nem mondom, hogy megérte az a rengeteg pénz amit ráköltöttünk, de nekem nagyon jó élmény volt. (Mondjuk a hangulaton dobott a pálinka is rendesen)
2017. nov. 25. 22:00
 3/3 anonim válasza:
Az osztálytáncban nem táncoltam, a keringőben én is bakiztam. A hajam magamnak csináltam, és hát nem egészen úgy sikerült ahogy kellett volna. Még sminkesem sem volt, mert akit foglaltam, lemondta, ott csinálták meg nekem más lányok, ennek ellenére sem volt rossz élmény.
2017. dec. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!