Milyen felszerelésre van szükség gimnázium 9. osztályában?
hát értelemszerűen.magyarra voanlas,matekra kockás.
am gimiben nem szabják meg h csak sima v nem tom milyen lehet.
Hát nálunk pedig szóltak, ha nem volt füzet, de még mennyire :D Rosszul is lettek volna ha egy cetlit veszek elő.
Mondjuk igazuk is van, akkor már nem foglalkozol a tantárggyal semmit, órai munka egyes simán jöhet :D
Hát, nekünk csak a fizikatanár mondta, hogy nagyalakú, spirálos kockás füzet kell, de nem ellenőrizgette, és nem szúrta le azt se, akinek nem spirálos volt. :)
Egyébként tényleg nem nézik a füzeteket. Legalábbis, ha nem jegyzetelsz órán, a te bajod, nekünk nem szedik be a füzeteket.
Én mindenből olyat vettem, amit általánosban előírtak, és megfelelt. Szerintem vegyél nagyalakú füzeteket a fontosabb és több óraszámú tantárgyakból. Nem fognak olyan hamar betelni, ha sokat írsz.
nekem csak egy tollam volt a zsebemben és néha kértem papírt a kedves leánykáktól, akik mosolyogva láttak el, hogy leglaább a látszata meglegyen annak, hogy írok valamit.
de csak az elején, később aludtam inkább.
Gimiben tanítok, nagyjából jól mondták az előzők, nem nagyon szoktunk foglalkozni a füzet színével meg méretével meg a borítóval sem, sőt azzal sem, hogy rajzolsz-e bele virágot, de a cetlit rendes tanár nem hagyja.
Egyébként elmondják az első órán a tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!