SZTE-en muszáj abba a koliba mennem amelyik a karomhoz tartozik?
Jövőre remélhetőleg ETSZK-es leszek, a 2 kollégiuma közül a Béke utcai tetszik, valószínűleg azt jelölöm meg elsőnek, utána pedig a Károlyit, ami nem az ETSZK-hez tartozik.
Gondolom megtehetem hogy megfordítom ha úgy akarom, de gondoltam megkérdezem.:)
Nem muszáj. A károlyi egyébként is egy mindenes koli, van ott TTIK-s, MK-s, GTK-s:)
Csak majd arra figyelj, hogy nehogy harminc évesen is ott lakj BSC-s hallgatóként :PP
Nyilván a te döntésed, és lehet tudod is, de az ETSZK-soknak kb. minden órájuk Újszegeden van, így a Madzsar sokkal logikusabb választás. Persze, érthető, ha vonz a belváros, szórakozás szempontjából előnyösebb, de azért gondold végig, hogy bulizni jársz-e majd többet, vagy órákra. És azért nem mindegy szerintem, hogy reggel elég, ha felkelsz óra kezdete előtt 15 perccel, és komótosan átsétálsz a sulidba, vagy felkelsz 1 órával korábban.
Van olyan ismerősöm amúgy, aki a Béke utcaiban és Madzsarban is lakott már, és utóbbit jobban szereti. Igényesebb is, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!