Mi a véleményetek a Teleki Blanka Közgazdasági Középiskoláról?
Ha jól olvastam, az első 4 év, érettségi, és+2 év. a szakma..egész jól hangzik^^. Esetleg tapasztalatok? Vagy aki csak hallott róla, fontos lenne:$
Előre is köszi:D
közgáz papírral semmit sem tudsz csinálni.
én is ott végeztem, és elvégeztem az ötödévet.
lett is egy szép papírom, amit kifüggesztettem a falra: Pénzügyi Számviteli Ügyintéző.
Betölthető munkakör: EGYÉB GAZDASÁGI FELADATOK ELVÉGZÉSE
magyarul csak alap, ezt is tovább kell tanulni
most villamosmérnöknek tanulok az egyetemen :D
mármint épp írónikusan írtam, hogy villamosmérnöknek tanulok, semmi köze a közgázhoz!
kiléptem ebből az értelmetlen világból az egyetemi választásommal.
arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a közgázzal nem jutsz egyről a kettőre, mert még az ötöd-hatodév is csak alapképzés, amit tovább kell tanulnod, de ott már húsos tandíjat is kell fizetned, mellesleg csak Budapesten van közgáz szakképzés
"Vagyis a középiskolából felvesznek az egyetemre?"
Ha jelentkezel, és az érettségin megfelelő százalékot érsz el, akkor igen.
"ha mondjuk 5 év múlva megondolom magam, mehet orvosira is. ha emeltszintű biosz,és kémia érettságit teszek?"
Ahhoz azért némi helyesírási készség is kell, másrészt a Telekiben nem nagyon fogsz emelt bioszt és emelt kémiát örösre megírni... Ha orvosira akarsz menni, akkor biosz-kémia tagozat kell valami erős gimnáziumban (nem szakközépiskolában, ahol heti két biosz és két kémia van, két éven keresztül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!