Szerintetek bejutok egyetemre ha nem emeltezek semmiből?
Figyelt kérdés
Nem vettem fel faktot. A választott tárgyam biológia lesz,és Sopronba szeretnék menni a környezetmérnöki szakra,ami 286 pont volt idén..Ezért nem éri meg emelt,nem?2018. okt. 10. 16:39
2/8 anonim válasza:
Se nem emelteztem, se nem volt nyelvvizsgám. Mégis felvettek, 320 pontom volt. Ha jó a tanulmányi eredményed, vagy tudod, hogy nem rontod el pl izgulás miatt az érettségit, simán
3/8 anonim válasza:
Mire érettségizel, addigra már elvileg kötelező lesz a nyelvvizsga, és az emelt érettségi is(ebben nem vagyok biztos)
4/8 A kérdező kommentje:
2019ben érettségizem,azaz most májusban. Nyelvvizsgám van b2,németből
2018. okt. 10. 16:57
5/8 anonim válasza:
Ha nem felvételi követelmény és a pontod is megvan, akkor igen. A 286 az nagyon alacsony, annyit bárki képes elérni mindenféle pluszpont nélkül (nekem pl. 390 valahány lett), de ha még van egy B2 nyelvvizsgád is, akkor pedig pláne.
6/8 anonim válasza:
Bekerülni könnyű, főleg a "gyógyszakokra", bennmaradni nehezebb.
7/8 A kérdező kommentje:
6-os: szerinted ez gyógyszak?
2018. okt. 11. 16:50
8/8 anonim válasza:
Hát sopronban biztosan, főleg a környezetmérnöki... Térj észhez, egy rendes mérnöki szakhoz képest az semmi, ahová te akarsz menni?
Meg amúgy is 280 valahány ponttal mire vársz, sültgalambra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!