Szerintetek megmerjem próbálni az Eötvös József Budapesti Gimmnáziumot?
Figyelt kérdés
4,7 a 7.évvégi átlagom. Az angolom szörnyen gyenge matekból meg magyarból viszont nem vagyok rossz mind kettő 5 ös volt.Zrinyi Ilona versenyen csapatba 3. Helyet értem el Bólyain pedig csapat 10.is voltam már.Álom sulim lenne de nem tudom sikerülne e bekerülnöm.Milyen nehéz??#Eötvös;4 #7;sikerül;menne;felvételi;Eredmények
2018. okt. 10. 15:22
1/6 anonim válasza:
Miért ne ? Megpróbálod elsőként és nem halsz bele ha nem sikerül , ennyi.
2/6 anonim válasza:
Szerintem minden kepp probald meg. A batyam is oda jart (iden erettsegizett), az o angolja sem volt jo, de jart egy nyelvi elokeszitos evre es mostmar semmi baja a nyelvvel. Az atlagod eleg jo hozza, de mondjuk az nem mindegy melyik suliban volt ez, egy erosben vagy egy gyengeben. Egyet ertek az elozovel, megprobalnod mindenkepp erdemes. De ez a suli tenyleg egy alom. Bocsi az ekezetek hianya miatt, de egy amerikai geprol irok es itt nicsenek ekezetek.
3/6 anonim válasza:
Szia, Eötvösös diák vagyok. Amikor tavaly én felvételiztem akkor az Eötvöst a legutolsónak jelöltem meg, mert biztos voltam benne, hogy nem vagyok oda elég jó.86 pontot írtam és a mostani osztálytársaim se sokkal többet. Mindenképp írd be, ez evidens. A felvételin pedig az az egyetlen dolgod, hogy country zenét hallgass, lazulj el és ne idegeskedj. :) A szóbelit imádtam az Eötvösben,49 pontos lett. A végsőkig vaciláltam, hogy idejöjjek-e (mikor már tudtam hogy felvesznek) és egy pillanatra sem bánom meg, hogy idejöttem. Szuper intelligensek az emberek, nagyon jó tanáraim vannak.
4/6 zzs01 válasza:
Szia, szerintem nyugodtan jelöld be, az hogy gyenge az angolod nem számít, úgy is csoportokra lesztek bontva.
Az hogy a 4.7-es átlag elég-e suli függő, mint ahogy az előttem válaszoló írta is.
Ha nem parázod el a felvételit simán felvehetnek.
Sok sikert!
(Egy eötvösös)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor megpróbálom majd sokat nem veszíthetek vele
2018. okt. 11. 06:46
6/6 anonim válasza:
Majd akkor derül ki ha megírtad a központit. Ha legalább 85 pont akkor érdemes ilyen kaliberű iskolákban gondolkodni. De mindenképp erre készülj, ha az álom sulid. Gyakorolj sokat a központira. Ettől függetlenül legyen más suli is ami szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!