Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire megy el gyorsan az...

Mennyire megy el gyorsan az utolsó gimis év?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon gyorsan telik az idő,ezt továbbra is ilyen gyorsnak fogjuk érezni?

2018. okt. 7. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Nekem tavaly alig vánszorgott. Mondjuk én már nagyon szabadulni vágytam, biztos azért.
2018. okt. 7. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenül gyorsan. Azt vettem észre, hogy szalagavatón táncolunk, majd ott álltunk a ballagáson, a következő pillanatban meg már írtam az érettségit. :D

Nekem igazából az a pár hét tűnt hosszúnak, amikor a szóbelikre készültem, mert már nagyon túl akartam lenni rajta.

2018. okt. 8. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyorsan. Ennél gyorsabban csak az egyetem fog. Érettségizel aztán nemsoká azon kapod magad, hogy vizsgákra kell készülnöd. A giminél 3-4× gyorsabbnak éreztem az eddigi (6) félévemet.
2018. okt. 8. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért kell azt feltételezni, hogy mindenki egyetemre megy?

Nekem is gyorsan telt az utolsó év, a szóbeli érettségikre készülés nekem is lassan telt. Most egyetemen is gyorsan telik az idő, főleg a nagy szabadság miatt, hogy alig kell bejárni. De inkább ittthagyom, mert túl nehéz. Ha egyetemre készülsz jól fontold meg, és legyen B terved, ha nem bírod, és ott akarod hagyni.

2018. okt. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!