Mennyire megy el gyorsan az utolsó gimis év?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon gyorsan telik az idő,ezt továbbra is ilyen gyorsnak fogjuk érezni?2018. okt. 7. 21:28
1/4 anonim válasza:
Nekem tavaly alig vánszorgott. Mondjuk én már nagyon szabadulni vágytam, biztos azért.
2/4 anonim válasza:
Hihetetlenül gyorsan. Azt vettem észre, hogy szalagavatón táncolunk, majd ott álltunk a ballagáson, a következő pillanatban meg már írtam az érettségit. :D
Nekem igazából az a pár hét tűnt hosszúnak, amikor a szóbelikre készültem, mert már nagyon túl akartam lenni rajta.
3/4 anonim válasza:
Nagyon gyorsan. Ennél gyorsabban csak az egyetem fog. Érettségizel aztán nemsoká azon kapod magad, hogy vizsgákra kell készülnöd. A giminél 3-4× gyorsabbnak éreztem az eddigi (6) félévemet.
4/4 anonim válasza:
Miért kell azt feltételezni, hogy mindenki egyetemre megy?
Nekem is gyorsan telt az utolsó év, a szóbeli érettségikre készülés nekem is lassan telt. Most egyetemen is gyorsan telik az idő, főleg a nagy szabadság miatt, hogy alig kell bejárni. De inkább ittthagyom, mert túl nehéz. Ha egyetemre készülsz jól fontold meg, és legyen B terved, ha nem bírod, és ott akarod hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!