Szerintetek van abban valami, hogy jó orvos bármelyik magyar diplomával lehet az ember, de sikeres, ismert orvosnak alap a Semmelweis?
Mivel utalok rá, hogy a szakmai elismertség elsősorban SOTE-s diplomától függ te értelmetlen??
Azzal, hogy odaírtam, hogy én oda járok? Mert én szakmailag elismert vagyok?
Azért írtam oda, hogy jelezzem, SOTE-s hallgatóként is rettenetesen unalmasnak és szánalmasnak tartom, hogy te meg pár trollhaverod folyamatosan szembeállítják a SOTE színvonalát a vidéki egyetemekével.
By the way, szerintem a szegedi képzés még veri is a miénket, a többi egyetem graduális képzésére pedig nincs rálátásom.
Amúgy pont l**zrnám, mert aki orvos/hallgató és van egy csöpp esze, az tudja, hogy teljesen alaptalan a vidéki egyetemek lenézése.
Ami zavar, hogy nagyon sok orvosira készülő középiskolás is olvasgatja az oldalon a különböző orvosi egyetemekkel kapcsolatos kérdéseket, és mivel nekik nincs rálátásuk semmire, jól össze lehet őket zavarni ezzel a sok baromsággal.
PS: nem mi nem tudunk szöveget értelmezni, ezek szerint te nem tudod magadat értelmesen kifejezni. Idézek a kérdésedből: " JÓ orvos bármelyik magyar diplomával lehet az ember, de SIKERES, ISMERT orvosnak alap a Semmelweis" Azt, hogy ezek szerint a celebség a siker abszolút mutatója, nem mi találtuk ki, ez jön le a kérdésedből.
Egyébként arra esetleg nem gondoltál, hogy vízfejű országunk teljesen Budapest centralizált, tehát "celebszempontból" eleve hátrányban vannak a vidékiek?
#9 voltam
Budapesen végeztek, ott voltak gyakornokok, ott élnek, több a lehetőség, hamarabb megtalálja őket a média stb...
De azért mert valakit nem ismernek a hétköznapi emberek még lehet sikeres, és a szakmabeliek között országszerte híres és elismert.
Amúgy halálosan unalmas már ez a SOTE vs. vidék trollkérdés-sorozat.
Csak azért nem jelentem a kérdést, mert a többiek tökéletesen érveltek ellened, és jó volt őket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!