S. O. S! Hogyan válthatok középiskolát? (Többi lent)
Nem rég töltöttem be a 16-ik életévemet, és hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy más terveim vannak, amiket lehetőleg véghez vinnék, picit ugyan már megkésve.
Szóval én jelenleg egy gimnáziumban tanulok második éve(nyelvi előkészítős osztály) viszont arra jutottam hogy inkább a Győrben található Jedlik Ányos szakgimnáziumot céloznám meg.
Mi ilyenkor a teendő? Hogyan tudnék átmenni a Jedlikbe? Válaszokat előre is köszönöm!
Be kell menni személyesen, és beszélni az igazgatóval, ha az iskola év közben vállalja, hogy átvesz, mert van hely, az adott szakon, akkor betesznek téged kilencedikbe újra, mivel már nincs olyan különbözeti vizsga, amivel 10 vagy 11-ben tudnád folytatni a tanulmányaidat.
Innentől kiiratkozol a jelenlegi iskoládból, kikéred a bizonyítványaidat, és beviszed a másik suliba, kitöltöd a papírokat, és átmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!