Ti nem utáljátok, ha egy tanár azt mondja, hogy "Osztály vigyázz! "?
Figyelt kérdés
Szerintem egy nagyon bunkó dolog a gyerekeknek ilyet mondani, lehetne helyette egy "Kérlek, álljatok fel!" is, az O"sztály vigyázz!" azért egy kicsit katonás.2018. okt. 4. 08:53
3/5 anonim válasza:
És ha "katonás"? Nem árt egy kis fegyelem. Ettől még lehetsz jó tanuló.
Ez régóta bevett szokás, nem találom utálatosnak. (Nyugdíjas vagyok)
4/5 anonim válasza:
Én csak bemegyek és elkezdem. Nincs előtte istentisztelet.
5/5 anonim válasza:
Hát, elég undorító mondat, mintha félni kéne a tanártól, és ez talán még általánosban el is megy, de középiskolában, undorító. Főleg, hogy megköveteli a tanár, hogy mindenki felálljon, de ő ül, szóval nekünk nem adja meg a tiszteletet, de ő elvárja tőlünk, mintha félisten lenne.
Pont az ilyen tanároknál nem vagyok hajlandó kimenni jelenteni, sőt még jelentés közben is leülök, az óráját meg végig eszem. Ha ő tiszteletlen, akkor én is az leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!