Aki Nagykanizsára jár vagy járt BLG-be a Thúry közgazdaság szakra vagy a mezőbe melyik a jobb vagyis mi a véleményetek a sulikrol? Most vagyok pályaválasztás előtt és nagyon nehéz?
mezőbe csak sima éretsségi van ahogy a blg be is ,
mezős haverok jónak mondják a mezőt ahogy a volt blg sek is akik jelenleg egyetemisták
keri iskola meg a gyüjtő , a közgazdaság szakon voltam 4 éve egy évet de nagyon rosszul lett akkor oktatva és most sokkal jobb hallotak alapján , meg elég száraz is az anyag
igazából ha azt elvégzed és nem mész utána tovább akk csak irodába aszisztens lehetsz magyarán titkárnő jelleg , de még az alá sorolnám.
közgazdaságot akkor válassz ha még utána e téren akarsz tovább menni mert különben semmi értelme.
ezt most nem értem
gondolom most vagy 8.as és most mész középsuli
és az általános iskolákba amúgyis adnak egy papirt hogy ki hova akar menni és onnan küldik tovább , kivéve ha nyáron döntötted el és potfelvételi mert akkor személyes
de amúgy van weblapjuk , facebook, belehet menni személyesen
kicsit önállosíthatnád magad ha már középiskolába mész , mert aki nem önálló és nem tud semmit se elintézni magának annak elég sok baja lesz az életben
Meg azt a kérdést sem értem hogy nagyon nehéz?
nekem nehéz a fizika- igen
másnak lehet hogy könnyebb- igen
mindenkinek más a nehéz , ne legyél már ilyen butácska majd megtapasztalod és ha nem jön be akkor otthagyod és kész
Sziaa :)
Én a Mezőbe jártam és nagyon szerettem :) Az osztályunk is szuper csapattá kovácsolódott, a tanárokkal sem volt problémánk, így csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!