Lehet egyetemen egyik szakról a másikra átiratkozni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Olyan gondom lenne, hogy végzős vagyok és még mikor le kellett adni a jelentkezést, kereskedelem marketing szakot jelöltem be Pécsett első helyre. Idő közben viszont már sokkal jobban elkezdett érdekelni az angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment, de ugye már nincsen lehetőségem változtatni a felvételin (mivel ezt a szakot nem jelöltem be februárba, sajnos...). Ha felvennének kereskedelem marketingre, ugyanott át tudnék jelentkezni valamikor gazdálkodás menedzsmentre?2017. máj. 9. 20:13
1/3 anonim válasza:
Mivel a kermark,GM és a PSZ alapozótárgyai (I-II félév) eléggé megeggyeznek, és még egyetemen belül szeretnél váltani, ezért elég valószínű, hogy át tudsz majd jelentkezni.
GM tanterv: [link]
Kermark tanterv:
Kb 90%ban lefedik egymást. Viszont arra figyelned kell, hogy átvételkor előírhatnak pár dolgot.Pl különbözeti tárgyak teljesítése, minimum tanulmányi átlag és hasonlók.Ja, és átjelentkezni legkorábban az első év végén tudsz.
2/3 A kérdező kommentje:
És akkor előről kezdenék mindent gm-en?
2017. máj. 9. 20:45
3/3 anonim válasza:
Természetesen nem.
Másik lehetőség. hogy jövőre beadod újra a jelentkezést és az kermarkos tárgyaidat elfogadtatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!