Melyik egyetemen a legjobb a gazdaságinformatikus képzés?
Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 17:13
21/26 anonim válasza:
"Na de mindegy. Remélem te is kizárólag arról az egy egyetemről és azon belül is csak arról az egy szakról adsz tanácsot, ahova jártál!" - Igen képzeld mert erről van tapasztalatom. Nem hiszem hogy ezt ennyire nehéz felfogni. Nem szoktam bölcsésznek megírni hova menjen ha egyszer nem ilyen területen vagyok. Volt közös órám GTK-sokkal akkor most menjek én is észt osztani az összes gazdasági kérdéshez mert találkoztam ilyen emberekkel? De akkor majd írom hogy orvos ide menjen bölcsész oda mert ezt hallottam.
22/26 anonim válasza:
Ha majd együtt dolgoztál bölcsészekkel évekig, és tőlük tudni fogod, milyen a képzés, megnézed a curriculumot stb. akkor adhatsz ilyen tanácsot igen. Sajnos pont a bölcsészetet úgy fikázzák itt sokan, hogy azt se tudják: eszik-e vagy isszák. Én azért ennél többet tudok a gazdinfo képzésről, ÉS még ajánlgatni is szoktam. Na de rendben, azért valamekkora igazságod van, úgyhogy akkor mondd el nekünk, milyen a gazdinfo képzés, ahova jársz, mert engem is érdekel!
23/26 anonim válasza:
Az Óbudain most indult először gazdinfó, kiderül majd hogy mennyire jó, mert sajnos nem a NIK-en, hanem a Keletin van. Vannak kétségeim.
24/26 anonim válasza:
Bírom ezeket a nagyarcú egyetemistákat, így az ismeretlenség homályából kipöfögnek - ha a tanárotok lenne MD vizsgán, esetleg a cégnél kéne eléállnotok, tele lenne a gatyómatyó. :D :D
25/26 anonim válasza:
Én az Óbudaira járok gazdinfóra, az informatikai órák a NIK-en vannak (pl programozás). Csak a gazdasági tárgyakhoz kell a Keletire menni. Kicsit fárasztó az ingázás, ha az egyik órád itt van a masik ott, át kell menned a város másik végébe. De ezt leszámítva nekem eddig tetszik az egyetem és a képzés is.
26/26 anonim válasza:
Corvinus. Normálisan megtanulod a gazdasági tárgyakat is és mellette megtanulsz programozni, ugyanúgy megtanulod az IT részt is. A BGF-re jár a barátom, ezért tapasztalatból mondom, hogy a Corvinushoz képest sokkal kevesebb a gazdasági rész, viszont nem több az infó, nem lesz annyi tudásod. Ha GTK akkor Corvinus, még a gazd. info is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!