Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetemen a legjobb a...

Melyik egyetemen a legjobb a gazdaságinformatikus képzés?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 17:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%
"Na de mindegy. Remélem te is kizárólag arról az egy egyetemről és azon belül is csak arról az egy szakról adsz tanácsot, ahova jártál!" - Igen képzeld mert erről van tapasztalatom. Nem hiszem hogy ezt ennyire nehéz felfogni. Nem szoktam bölcsésznek megírni hova menjen ha egyszer nem ilyen területen vagyok. Volt közös órám GTK-sokkal akkor most menjek én is észt osztani az összes gazdasági kérdéshez mert találkoztam ilyen emberekkel? De akkor majd írom hogy orvos ide menjen bölcsész oda mert ezt hallottam.
2018. okt. 2. 08:21
 22/26 anonim ***** válasza:
13%
Ha majd együtt dolgoztál bölcsészekkel évekig, és tőlük tudni fogod, milyen a képzés, megnézed a curriculumot stb. akkor adhatsz ilyen tanácsot igen. Sajnos pont a bölcsészetet úgy fikázzák itt sokan, hogy azt se tudják: eszik-e vagy isszák. Én azért ennél többet tudok a gazdinfo képzésről, ÉS még ajánlgatni is szoktam. Na de rendben, azért valamekkora igazságod van, úgyhogy akkor mondd el nekünk, milyen a gazdinfo képzés, ahova jársz, mert engem is érdekel!
2018. okt. 2. 08:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Az Óbudain most indult először gazdinfó, kiderül majd hogy mennyire jó, mert sajnos nem a NIK-en, hanem a Keletin van. Vannak kétségeim.
2018. okt. 2. 09:38
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Bírom ezeket a nagyarcú egyetemistákat, így az ismeretlenség homályából kipöfögnek - ha a tanárotok lenne MD vizsgán, esetleg a cégnél kéne eléállnotok, tele lenne a gatyómatyó. :D :D
2018. okt. 2. 10:01
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én az Óbudaira járok gazdinfóra, az informatikai órák a NIK-en vannak (pl programozás). Csak a gazdasági tárgyakhoz kell a Keletire menni. Kicsit fárasztó az ingázás, ha az egyik órád itt van a masik ott, át kell menned a város másik végébe. De ezt leszámítva nekem eddig tetszik az egyetem és a képzés is.
2018. okt. 2. 11:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Corvinus. Normálisan megtanulod a gazdasági tárgyakat is és mellette megtanulsz programozni, ugyanúgy megtanulod az IT részt is. A BGF-re jár a barátom, ezért tapasztalatból mondom, hogy a Corvinushoz képest sokkal kevesebb a gazdasági rész, viszont nem több az infó, nem lesz annyi tudásod. Ha GTK akkor Corvinus, még a gazd. info is!
2019. dec. 28. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!