Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetemen a legjobb a...

Melyik egyetemen a legjobb a gazdaságinformatikus képzés?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 17:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%

Nem kérdezett alapképzést, csak gazdaságinformatika képzést. A mesterképzés is képzés. Ennyi.

Az én időmben nem létezett még gazdaságinformatika képzés, így nem is járhattam. Ettől még tanácsot adhatok, nem? Vagy mindenki csak arról a szakról adhat tanácsot, amelyre járt?

2018. okt. 1. 20:30
 12/26 Estádio de Felchút ***** válasza:
0%

Alapképzésen a BCE. Mesterképzésen a BME vagy a BCE. Óbudain nincs gazdinfó.

Aki a programozásra recsizik, az menjen a kódkúlhoz. A pultos Margit is náluk lett 6 hónap alatt Szenyor Dzsava Arkitekt. Úgy ám.

2018. okt. 1. 22:22
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
"Ettől még tanácsot adhatok, nem? Vagy mindenki csak arról a szakról adhat tanácsot, amelyre járt?" - De ennek mi értelme? Semmi tapasztalatod nincs róla milyen ez a szak, melyik egyetemen oktatják jól, hol min van a hangsúly, akkor miért akarod megmondani róla a tutit? Én se írok másnak hova menjen pszichológiára ha egyszer nem ezen a területen tanulok, nincs róla személyes tapasztalatom. Nem igazán lehet úgy tanácsot adni hogy ezen az egyetemen tanultam teljesen más szakon, de az én szakom jó volt akkor ez is biztos jó. BGE és BCE kapcsán is gyakran hallom hogy a gazdinfó elég gyenge, mert habár a gazdasági részt jól adják le az infó oktatás nem valami kiemelkedő és ezért van tele a tanterv gazdasági tárgyakkal. Ettől független lehet hogy akármit tanultál itt abban tényleg nagyon jók, de a gazdinfónak nincs annyira jó híre. Viszont mivel én a Pannonon tanulok gazdinfót ezért nem írtam bele az eredeti hozzászólásomba hogy szerintem ezek nem annyira jók, mivel nincs róla személyes tapasztalatom. Elmondásod szerint van 5 diplomád, felteszem akkor elég sok kérdés van ami ezekhez kapcsolódik, abban a témában adj tanácsokat amikben jártas is vagy. Én se írok olyan kérdésre ami mondjuk PE vegyész szakhoz kapcsolódik, hiába ugyanaz az egyetem attól még nem látok bele annyira a dolgokba hogy haszmos tanácsot tudjak adni.
2018. okt. 1. 23:03
 14/26 anonim ***** válasza:
84%

Manche Dinge, megkérdezhetem, hogy miket tanultál, és hogy milyen szakokról van az az 5 diplomád? (Vagy bele számoltad külön az mestert?)

Tényleg érdekelne, hate nélkül.

2018. okt. 1. 23:38
 15/26 anonim ***** válasza:
11%
Köszönöm 83%, hogy elmondtad, szerinted miben adhatok tanácsot. Akkor ehhez még vegyük hozzá, hogy van 20 év munkatapasztalatom, dolgoztam együtt emberekkel a legkülönfélébb egyetemekről. Na de mindegy. Remélem te is kizárólag arról az egy egyetemről és azon belül is csak arról az egy szakról adsz tanácsot, ahova jártál!
2018. okt. 2. 00:13
 16/26 anonim ***** válasza:
13%
71% a "hate" egyáltalán hogy vetődik fel benned? Megkérdezheted persze. De nincs jelentősége.
2018. okt. 2. 00:21
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#16 Csak mert most páran ellent mondanak neked, és mivel a témához nem értek, a magyar egyetemekhez főképp, gondoltam megragadom a lehetőséget és megkérdezem. Meg minden egyetemi kérdésnél jelen vagy, valamint a kategória toplistán is mindig felül vagy.

És szimplán érdekel engem, mint egyetemistát. Feltételezem az egyik diplomád valamiféle gazdasági, igaz? (Régebbi válaszaidból leszűrve)

Mi van még?

2018. okt. 2. 00:25
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
De örülnék ha leszállnánk rólam, és a Kérdező kérdésére koncentrálnánk. Nem én vagyok a téma!
2018. okt. 2. 00:26
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
Szóval költői tulzás volt amivel vissza vághatsz a kötekedőknek 🤷‍♂️
2018. okt. 2. 00:30
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem volt költői túlzás, csak nem én vagyok a téma. De rendben tessék; van két bölcsész MA-m (és az egyikből PhD-m); gazdasági vonalon meg van egy marketing BSc, egy HR mester és egy MBA. A gazdasági vonalon dolgozom, a bölcsészet mostanra csak hobbi. Röviden ennyi a sztori.
2018. okt. 2. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!