Károli vagy ELTE tanító és óvónő képző?
Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok és már biztosan tudom, hogy tanító néni vagy óvó néni szeretnék lenni. Melyik iskolában több a lehetőség/ jobb az oktatás? Előre köszönöm a válaszokat!2018. szept. 23. 12:18
1/7 anonim válasza:
Károli, az ELTE-ről kifordult a gyerekem, és azt mondta, többet oda be nem teszi a lábát, annyira egy szennyes hely. Pedig pontjai alapján simán bent lett volna ott is azon a karon amire a másik helyen jár.
2/7 anonim válasza:
Én idén az ELTE TÓK-on kezdtem el tanulni, de szerintem mindegy. Azt válaszd, amelyik közelebb van.
4/7 anonim válasza:
Első
Mit kell az alatt érteni, hogy szennyes hely?
Én is ELTÉ-s vagyok, de ezt nem tudom hova tenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Milyen gondok vannak az ELTE-vel? Azért állt eddig erősebb helyen nálam, mert az angol nyelvű specializáció miatt kéttannyelvű óvónő lehetnék viszont a Károlin ilyet nem láttam.
2018. szept. 25. 20:28
6/7 anonim válasza:
Én ELTÉ-n tanárképzésben vagyok, azaz más szak, más képzési helyszín, más tanárok.
Azonban én továbbra se értem, mi a baj. Vannak hibák, de ezek inkább a képzési rendszer hibái, megvannak mindenhol.
Kérdező, ha neked az angol spec fontos, akkor menj az ELTÉ-re. (És ezt most nem az elfogultság mondatja velem.)
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én az ELTE-re járok, harmadéves, Tanító szakos hallgató vagyok, de semmiképp nem ajánlom! A szaktársaimat imádom és azokat akik oda járnak, de a rendszer borzalmas. A gyakorlati oktatás egy nagy semmi, én 3 év alatt 3x25 percet fogok tanítani, ami semmit nem segít. Sok a töltelék óra, a tanárok egyáltalán nem empatikusak, a legtöbb "pofára" adja a jegyeket...ha nem vagy szimpatikus elsőre akkor vért izzadva kell hajtanod, amíg mások semmit nem csinálva elismerést kapnak. A diákoknak nem segítenek, ha valami problémád van, beteg vagy, nem tudsz bemenni, azért is te vagy a hibás. A Károliról nem tudok nyilatkozni, de az ELTE-nél csak jobb lehet :D az óvóképzőt nem tudom milyen pontosan nálunk, a legtöbben inkább jókat mondanak :) a kedved ne menjen el a tanítástól, mert nagyon hálás munka, a gyerekekért már megéri elkezdeni tanulni, de jól válaszd meg, hogy hova mész egyetemre! Nem minden a név!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!