Mi a véleményetek erről az iskoláról?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok ballagni, és a Budapesti Vörösmarty Mihály Gimnáziumba szeretnék jelentkezni, dráma tagozatra. (Jelenleg 4-es az átlagom.)
Aki abba a suliba jár, tudna mondani néhány fontos dolgot, amit tudni kell? Milyen a felvételi? Mik a legfőbb elvárások? Mindenre hihetetlenül kiváncsi vagyok! :D
2018. szept. 10. 19:12
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg kíváncsi vagy, akkor már nyilván megnézted a honlapot jó alaposan, és nem várod el, hogy itt most újra leírjuk neked, hogy mit kell tudni a felvételiről, hiszen ott van.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez így igaz, viszont arról nem találtam információt az oldalon, hogy milyen is alapjáraton az iskola és az emberek. Rossz, valamint jó véleményeket is hallottam a suliról, ezért gondoltam, hogy itt tudna valaki segíteni ebben.
2018. szept. 13. 19:37
3/3 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy itt nem kapnál ugyanúgy rossz meg jó véleményeket is? És akkor mire mennél vele?
Minden suliban vannak jó fejek is, meg nem jó fejek is. Majd kiderül, hogy ki melyik kategória, ha odamész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!