BME-n kb hány százalékos a bukási arány az első matek nulladik ZH-n?
Igen igen, BME-n is így van, ráadásul a felzárkóztató tárgy plusz kreditet is ér, úgyhogy még a 100%-osok is fölveszik. :P Én most mentem át (épphogy). Azért kérdezem, hogy kb el tudjam helyezni a tudásomat a többiekéhez képest.
Az elsőnek köszi! Valaki más esetleg tud még becslést mondani?
2013-ban a villanykaron 437-ből 224-nek sikerült, azaz 51,2%.
Ami valljuk be, elég siralmas. :) Pedig a VIK még viszonylag erősebbnek számít.
Szerintem is szép szám bukik meg.
Ui: én is átmentem
"Nevetséges, pedig elvileg a BME-re járnak a legnagyobb géniuszok"
Bekerülni könnyű, bennmaradni nehéz. Az elején még elég sok a "selejt"
" elvileg a BME-re járnak a legnagyobb géniuszok"
Azt azért hozzátenném, hogy az évfolyam közel 45%-a elbukta az első féléves matekot, ennek a fele még aláírásig sem jutott el. A matek 1 meg egy csomó tantárgynak az előfeltétele.
Tehát szépen kiszórják azokat, akiknek alapvető hiányosságaik vannak és nem pótolják ezt be az első egy-két hónap alatt.
Én átmentem, de kb látszódott a zh-mon, hogy mennyire vettem komolyan :D
Előre leírtam, hogy hány pontos lesz :D
Egyébként, a nulladik zh-n szerintem nem olyan nagy a bukási arány. Aki a középszintű érettségit tudta, az ezt is nagy valószínűséggel.
Ettől független nem egy sztorit ismerek, hogy első félévben elbukják az emberek a matekot. Szóval bárki olvassa ezt, ne kényelmesedjünk el így az első hetekben, mert beszpjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!