Mennyire nehéz az osztatlan tanári képzés? (angol-történelem)
ELTE-s vagyok, nem debreceni, de talan tudok segiteni.:)
Szerintem csak annyi a nehezseg, hogy minden angolos targy angolul van, ezert kell az emelt erettsegi. Kozepiskolai megszerzett tudassal kapcsolatos kerdesedet nem is ertem.😃 Lesz nyelvgyakorlat, ami olyan, mint a kozepiskolas ora, ha arra gondolsz. De lesz irodalom, nyelveszet is, amit szerintem kozepiskolaban nem tanitanak.
Nem gondolom, hogy nagyon nehez az angoltanari, de persze meg lehet bukni. Inkabb a torisektol hallottam, hogy nagyon sokat kell olvasniuk. Heti 150 oldalakat, ami azert mar megterhelo lehet.
Es szerintem mindegy, hogy milyen nyelvvizsgad van, a szorgalmad sokkal fontosabb lesz. Voltak nalunk nagyon jo angolosok, de egyszer sem csinaltak hazit, mert ez nekik megy, minek is csinaljak meg... Aztan az elso ev vegi nyelvi vizsgan megbuktak...:)
Ha van valami kerdesed esetleg (vagy barkinek), irjnyugodtan!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!