Az normális, hogy egy gyereknek 7. osztályban 9 órája van?
Figyelt kérdés
Most ért haza a húgom a suliból és nagyon elcsodálkoztam hogy kedden 9 órája van, pedig mégcsak hetedikes. Ez most már természetes és csak én csodálkozom rajta ennyire? Amikor én voltam 7.-es mindig hat órám volt...
18/L
2018. szept. 3. 14:38
1/15 nemaRendőrség válasza:
Az extra tesik miatt normális
2/15 anonim válasza:
Abszolút nem normális. Szerinted miért küzdenek a tanárok, diákok, szülők összefogva évek óta? Gondolom, a 9 órából 3-4 erkölcstan, dráma, satöbbi töltelék tantárgy. Egy 12-13 éves gyereknek nem szabadna több, mint egy teljes munkaidőt dolgoznia. A többi napon hány órája van?
3/15 anonim válasza:
Nekem 7.ben mindig volt 8-9.órám szóval nekem annyira nem meglepő🙆
4/15 anonim válasza:
Nem...Én most vagyok 10.-es, erős gimibe járok és egy nap van 9 óránk (az utolsónk pedig akkor is ofő).
5/15 anonim válasza:
nem normáélis akkor sem. nekem még gimibe se volt soha több 7-nél.
ráadásul ma elvileg csak 4 osztályfőnökit tarthatnának mert első nap úgy szokták..
egyáltalán honnan tudta az órarendet?
6/15 anonim válasza:
ja hogy kedd hát igen elnéztem
7/15 anonim válasza:
de gondoljatok bele elmegy kvázi sötétben és már sötét lesz mire hazaér mint régern a munkások
8/15 anonim válasza:
A francos tesi miatt. Nagy értelme volt. Épp hallottam a híradóban, hogy a szülők fele átíratná a gyereküket "alternatív" iskolába, ha megtehetnék. Meg, hogy az oktatás az ország második legnagyobb problémája. (Az első nyílván az EÜ)
9/15 anonim válasza:
De nem minden nap van ennyi
órája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!