Normális-e, hogy 15 évesen még nem jött meg? De 5-dik osztályban 1x volt barnás folyásom. Félek, hogy nem fog megjönni. Már 1 éve van fehérfolyásom és gyakran fáj a hasam.
Van, akinek későn jön meg, van, akinek meg nagyon fiatalon (én 11 éves voltam, de voltam kivizsgáláson a gyerekőgyógyászati klinikán menstruációs problémák miatt annak idején, és volt ott 10 év alatti is, aki már menstruált).
Kérdezgesd esetleg anyukádat, nagynéniket, nekik hogy volt.
Már egyszer megjött...
"De 5-dik osztályban 1x volt barnás folyásom."
Ez volt az első menstruációd.
Huhh, tudom, már régebbi kérdés, de meg akartam ezt írni...
Én mindjárt 16 vagyok, de még nincs meg. Figyelj, tudom mit élsz át, és nem rosszból mondom, de az, aki azt mondja, hogy majd örülsz neki, egyszerűen paraszt... Nekem is mindig ezzel jönnek, és már nagyon idegesít, nem, nem és nem fogok neki örülni, mert nem fog hiányozni az életemből az az időszak, amikor minden nap ezt vártam, és minden nap attól féltem, hogy soha nem lehet gyerekem.(A családomban vannak ilyen problémák)
Könnyű annak, akinek nem kell aggódnia emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!