Hát úgy jó hogy erősek e . Pl az Álmos Vezér egy eléggé gyenge suli vagyis én ezt hallotam róla. Szoval kéttannyelvu gimibe szeretnék menni.
2018. szept. 2. 19:42
3/10 anonim válasza:
De melyik nyelv ?
2018. szept. 2. 23:22
4/10 anonim válasza:
A Kölcseyben francia (kéttan)
van
2018. szept. 2. 23:22
5/10 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó. Más-más szempontból de jók. Oda menj amelyik neked közelebb van.De kösd fel a gatyát mert mind 2 erős gimi! kellene egy baromi jó magas pontszámú központit írnod! Készülj fel rendesen akkor bekerülhetsz. Hja és nem fizetős egyik sem.
2018. szept. 7. 15:17
6/10 anonim válasza:
Szia!
Én idén kezdtem a Kölcseybe, francia kéttanos osztályba. Az igaz,hogy brutál nehéz,a sok nyelvóra miatt,de a suli légköre mindent kárpótol.
Ha nyelvet akarsz tanulni,szerintem nagyon jó választás.
2018. szept. 7. 17:53
7/10 anonim válasza:
Ez attól függ milyen szakra akarsz menni a kölcsey pl a nyelvben elég erős (nagyon erős gimi) a szent lászlóról nem tudok sokat de tudtommal az is erős
2018. szept. 10. 16:10
8/10 anonim válasza:
#4 "francia kéttan" a második nyelv választható. (Azaz amit tanultál+ 5 nyelv közül választhatsz) a kéttannyelvű azt jelenti, hogy 5 éves és a kölcseybe nins 5 eves képzés.. minden gimnáziumba 2 nyelvet tanulsz ha arra gondoltál.. egyébként a kölcsey egy nagyon jó erős iskola.
2018. szept. 10. 16:14
9/10 anonim válasza:
Kölcseybe járok, tizedikbe és egyáltalán nem mondanám erősnek, mármint ahhoz képest amiket hallok pl egy Madachostol. Az angol nyelv nem az erossege, de minden mást remdesen megtanítanak véleményem szerint.
Szent Laszloba kicsit nehezebb bekerülni, de mindkettőbe elég egy kb 70pontos irasbeli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!