Deák téri evangélikus gimnázium vagy szent imre gimnázium?
Nem akarom kedvedet szegni, de a Deák térihez a 4,6 nem valószínű, hogy elég. Nagyon népszerű iskola, kevés gyereket vesznek fel (kb 5-öt évente a matekra!), nagyon sok pont kell a behíváshoz is. Szuper jó központot kell írnod, hogy bekerülj.
A Szent Imrébe jóval jobbak az esélyek.
*6db
És nem evangélikus vagyok, hanem katolikus. Gondolom igy nem kaphatom meg a szobelin a hittanra adható max. pontot, igaz?
Szia, első vagyok. Jaj dehogy számít a tesi, csak azok számítanak bele az átlagba, amiket a tájékoztatóban megjelölnek. Akkor nem rossz a helyzet, ha csak ilyenekből van 4esed. :)
80 pont a minimum szerintem , de azért 4,8 és 80 ponttal matekra bejutni, az elég kivételes év lehetett. 4,9 és 80-nal ismerős tavaly nem jutott be egyébként, katolikusként. (Szóbelin biztos nem kapott olyan sokat, mint a másik válaszoló.)
Én úgy tudom, hogy az evangélikusok igenis kapnak elég sok plusz pontot a szóbelin, de azért sok nem evangélikus tanuló van, tehát nem reménytelen, de nem is könnyű bekerülni.
A Szent Imréről nagyon eltérő véleményeket hallottam, van, aki szerint nagyon kemény, van aki szerint meg cseppet sem. A Deák téri viszont nagyon erős, ez biztos.
Itt nézd meg, hogy az általuk kért tantárgyakból hány pontod lenne, az egyes tagozatokon nem ugyanúgy számolnak. Az írásbelit is súlyozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!