Milyen iskola a Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium Miskolcon?
Figyelt kérdés
Van ott OKJ? A lányok-fiúk aránya milyen? Mennyi hangsúlyt fektetnek a vallásra? Ebből okj-sként mennyit érzékelnék? Diákok milyenek ott? Tanárok?
Ugyan még van egy évem a mostani sulimban, de ezután szeretnék átmenni pedagógiára, csak nem tudom a Kossuth jó választás lenne-e, meg, hogy egyáltalán van-e okj ott.
Ha bármit számítana lány vagyok.
2018. máj. 20. 17:08
1/1 anonim válasza:
Én oda jártam 4 évig ott is érettségiztem, gimis tagozaton. Én nem bántam meg, bár mindig vannak olyan helyzetek az ember életében, hogy át kellett élni olyan dolgokat amiért nem rajongtam annyira, de amúgy összességben végül jó volt. Tanárok szerintem rendesek, bár vannak szigorúbbak is, de a többség rendes és segítőkész. Én úgy tudom ott pedagógia OKJ is van, bár mivel én sima általános gimnáziumi tagozatra jártam oda, szakképzésről nem tudok nyilatkozni. A vallást amikor én jártam oda, nem vették olyan vasszigorral. Legalább is ez is felekezet függő, mert volt hittan óra ott. Bár ha érettségi utáni OKJ-ra megy az ember akkor tudtommal már nincs, csak szakmai tárgyak. Meg emlékszem még hétfő reggelenként volt istentisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!