Hogyan rejthetem el a telefonom a suliban?
Kérdező ne etess már maszlaggal! Az én sulimban is le kell adni a telefont. Aki félti a telefonját az vesz neki egy tokot és úgy rakja be a telefonos dobozba amit aztán elzárnak a szekrénybe. Még senkinek sem sérült meg a telefonja.
Úgy érzem hogy csak kifogásokat keresel. Mindent megteszel hogy nálad legyen a telfon, hogy játszál, netezz, vagy telefonálj... amit a suli házirendje tilt. Ha nem tetszik a sulid keress egy másikat ahol nem kobozzák el a telót!
Ha mégis olyan függő vagy hogy nem bírsz meglenni telefon nélkül akkor rakd be a gatyádba aztán ha berreg akkor legalább kellemes lesz. :)
Természetese vagyok olyan naív hogy csak a szüleid hívását várod.
Áruld már el hogy minek jársz olyan suliba aminek a házirendjét nem tartod be.
Próbáltad hogy nem viszed be suliba? (Nálunk tavaly módosult a házirend, még órák közötti szünetben sem szabad mobilt használni, csak vészhelyzet esetében. Magyarán egész nap kikapcsolva kell lennie. Így értelme sincs vinni.)
Nálatok hogyan van? A tanár szedi be óra elején? Ha igen, akkor mond neki azt, hogy nem szeretnéd odaadni neki a lehetséges sérülések miatt, DE kirakod a tanári asztalra vagy valami olyan helyre ahol óra közben nem éred el.
Vagy csináld azt amit sokan: vigyél két telefont. Az egyiket leadod (a gagyibbat amit nem használsz), a rendes telefonodat meg rakd be a táskádba. Nem kutathatja át a tanár elvileg azt, vagy esetleg még valami zárható tokba is bele tudod tenni és nem fogja megtudni soha hogy mi van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!