A kérdés! :D Várjátok már a sulit?
Amnyira hiányzik, mint ablakos tótnak a hanyattesés =》reagálva az első válaszolóra.
Viccen kívül, Nem tudom egyetemistaként ér-e válaszolni. Én moat spec. annyira nem várom. Jön majd nyelvvizsga, szakdolgozat, kollégium, stb. Május közepén tudtam le ugyanis gyak.jegyesek voltak a tárgyaink. Szóval úgy 3 hónappal visszapörgetném az időt.
Gimnazistaként viszont általában valahogy vártam. Nem is tudom miért. Pedig ott mindennapos felelések dogák, kötött órarend stb. Egyetemen ilyenek meg nincsenek. Bár lehet az idő szépíti a múltat :)
20F
Én is egyetemistaként válaszolok, és csak azért várom, mert végre nem melóban kell majd haldokolnom. Viszont így nagyon várom. XD
Kellően kimaxolom a melót, vasárnap még nagyban műszakolok, hétfőn meg mehetek nyolcra előadásra. :D
Aztán valószínűleg 1-2 hét és indul a pánikolás, mert én is idén szakdogázok, és még fasorban sem vagyok vele...
Én nagyon 😁
Sokat szeretnék javítani, és nagyon hiányzik egy osztálytársam, akivel nem tudtam találkozni nyáron 😢
Meg valahogy nekem a nyári szünet mindig cseszettül hosszúnak tűnt 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!