Várjátok már a sulit?
Miért igen, miért nem?
Hanyadikosok lesztek?
Ha nyolcadikosok lesztek gimibe, szakközépiskolába vagy szakiskolába mentek?
Hogyne. Rettenetesen várom, hogy ismét idióták legyenek körülöttem, akik csak a márkás ruhákról, a pasikról, és a szar zenékről tudnak beszélni. Egy okból várom csak, újra találkozhatok az egyetlen és legjobb barátnőmmel, akit egész nyáron nem láttam.
Tizenegyedikes leszek.
16/L
Köszi a választ! Hát az nem lehet valami jó :( de kitartás már csak két év :)
Én várom, mert szerencsére nálunk egyáltalán nem ilyenek az emberek (9.-es leszek, tavaly nyelvi előkészítős voltam)
Első megmondta a tutit. :D
Miért várom? Mert már majd megesz itthon az unalom. Idén bejönnek a faktok, már csak 2 évem van hátra,és befejezem ezt a sz*rt és mehetek egyetemre azt tanulni, ami érdekel. Másrészről pedig láthatom a barátnőimet (sajnos messze lakunk egymástól), nyáron nem tudtunk sűrűn találkozni.
Miért nem várom? Megint nem lesz szabadidőm, és az egyetlen hobbim a tanulás lesz...-.-
Sok az osztályomban az elkényeztetett sznob csemete, + sokuk enyhe agyi visszamaradottságban szenved. :)
Az értelmetlen tanulást sem várom, meg a lehülyézést stb.-t a tanár részéről az osztályra...-.- Meg a kora reggeli ordibálást, amit mindig végig kell hallgatnom hullafáradtan, mert mindig van egy olyan hülye, aki felbolygatja a csendet. Az év eleji osztály....khmm...akarom mondani, tanulmányi kirándulást sem szívlelem, mert hát....-.-...ki kíváncsi pl.: a templomokra?...T-T Hátha ez az utolsó!
Ezektől függetlenül pozitívan állok az évhez! :) Faktokon már nem leszünk összezárva a csőcselékkel. Meg tényleg nemsokára itt az érettségi.
18/L 11.osztály, nyelvi előkészítőn kezdtem.
Köszi a válaszokat!
Utolsó: Van terved hova mész?
Nagyon nem. Igazából úgyse tanítanak nagyon semmit a tanárok nagy része (persze számonkérik) tz-t úgyis kipuskázzuk, akkor minek menjünk be?
Az osztályközösség ratyi, pl. van egy asperegeres, aki nyár elején is kabátban járt, sok a hülye p*csa...
A biosztanár egy troll, az infótanár egy hülye vén banya, aki egyszer pl. kérte, hogy hálózati meghajtóra mentsünk, miközben
nem működött a hálózat >< :D
Vissza fog jönni a régi nyelvtantanárom, akit utálok(ő is engem), mert állandóan leosztályoz.
Az ofőnk elég fura, és néha lehet látni részegen is. XD
Legjobban azt utálom, hogy nagyon rövidek a szünetek.. Tavaly lerövíditették 10 percre, de ebből kb. csak 6 perc a szünet, mert a tanárok
sokszor nem akarnak minket kiengedni, meg köszönjünk meg ilyenek.. Aztán 1-2 perccel előbb kezdődik a jelzőcsöngő, mint kéne,
és miután vége 30 mp-d van felmenni... Késést csak 1 percest lehet kapni, de a matektanár megcsinálta azt, hogy
10 mp-s (!!!!) késésre dafke beírta az egyperceset.... 10. es leszek, és ebben az évben valószínű 40 van 40+ órám lesz a héten.
9.be pont 40 volt, ha a lyukasórát is belevesszük. Anélkül 39.
Ja, és bocs a nem annyira összeszedett válaszért, csak a microsoft edge böngészőm megmakacsolta magát, ezért nagy dühömben
3. próbálkozásra már a jegyzettömbben írtam XD
Különösebb bajom amúgy nincsen, csak meg kell tanulni puskázni, és nyitott szemmel aludni XD
Szia! Csak azért várom hogy lelépjek a mostani sulimból...nyolcadik osztályos leszek. Igen, van tervem. Kiszemeltem a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskolát. Te hányadikos leszel?
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!