Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a különbség, hogy ha...

Mi a különbség, hogy ha kirúgnak vagy kiiratkozom?

Figyelt kérdés

Az előző két félévemet passziváltattam, ha jól tudom, ha most ezt is passziválnám kirúgnának az egyetemről. Az egyetemet nem szeretném folytatni, egy másikra szeretnék jelentkezni szeptemberben. A tandíjvisszafizetés érdekelne. Államira jártam, 4 félévet használtam el, és elvileg a hallgatói jogviszonyom megszűnésétől ha 1 éven belül elkezdek egy új iskolát nincs visszafizetési kötelezettségem. Kérdésem az lenne, hogy számít-e, hogy kirúgnak (mert harmadik félévet is passziváltatnék) vagy saját magam iratkozom ki, vagy egyáltalán nem érdekli őket, ugyanaz a visszafizetési szabály?

(Az előző évben dolgoztam és most is dolgozom, és a kiiratkozáshoz szükséges aláírandó lapokat sajnos nem tudnám egy nap alatt elintézni, a főnököm pedig nem enged több napra szabadságra, ezért gondoltam a "kirúgatásra" opcióként.)

2018. aug. 29. 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem számít, de ha valakinek más infója, javítson ki.
2018. aug. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!