Normális, hogy ennyire félek az egyetemtől?
A BME-n fogok kezdeni egy könnyebbnek mondott mérnöki szakon. Ide akartam bekerülni, mert ez volt az egyetlen szak, ami valamennyire is érdekelt. A sikeres felvételi után nagyon örültem, viszont most két héttel a kezdés előtt elbizonytalanodtam. Nem vagyok biztos benne, hogy bírni fogom az egyetemi követelményeket és magát a BME szigort. Illetve abban sem vagyok biztos, hogy lesznek barátaim vagy hogy szeretni fogom a várost.
Igazából ez nem is egy kérdés, mert az agyam tudja, hogy amit most érzek, az mind normális, de jó lenne hallani mások tapasztalatait vagy érzéseit.
Köszi. :)
Normális.
A BME embertelenül nehéz. Szopni fogsz.
Ismerős az érzés...
Nekem is valami ilyesmi, vagy ehhez hasonló volt anno '13-ban, amikor még én kezdtem az egyetemet :D
Most pedig már mesterszakosként kezdem az utolsó évemet.
Utólag vissza gondolva, egyáltalán nem volt értelme előre túl izgulni :)
Amennyiben elég céltudatos vagy, és kellő szorgalommal rendelkezel (ez jelen esetben egyáltalán nem a non stop tanulást jelenti) + megfelelően tudod beosztani a rendelkezésedre álló időt, akkor szerintem nagy probléma nem érthet! :)
Hajrá, és sok sikert kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!