Gimiben szólhatnak a tetoválásokért? 17/f
Költözünk, szeptembertől új suliba megyek, eddig szakgimibe jártam, ott szépen elvoltam, de itt csak egy gimi van, szóval oda fogok menni.
Ilyen vallásos féle iskolában szólhatnak valami a tetoválásokra? Mindkét kezemen vannak, a jobb kezemen egy egész összefüggő, a balon pedig több, különböző.
Van a mellkasomon is, de azokat ott nem látnák, és amiről nem tudnak az nem fáj nekik.
Nem ilyen rasszista vagy sátánista tetkók,
van egy ehhez hasonló: [link]
meg fa, óra, dátumok római számokkal, idézet, kínai betűk, ez atombomba utáni gombafelhő, egy indián álomfogó...
Nem vagyok ilyen sátánista vagy rocker kinézetű, kb átlagos mai kamasz fiú kinézetem/stílusom van.
Nem vagyok vallásos, de a közelben csak ez a suli van, távolra meg nem akarok menni. Meg itt van pár haverom is, szóval nem totál ismeretlen környezetbe megyek.
Előző suliban is volt olyan tanár akinek nem tetszett, de megmondtam neki hogy én sem mondom el róla a véleményemet, akkor fordítva is így legyen...
Volt egy tanárnő már nyugdíj előtt, akinek pedig tetszettek, feleltem épp, közben meg kikérdezett hogy melyiknek mi a jelentősége, mikor csináltattam, elmondta szerinte melyik mit jelent, milyen pozitív vagy negatív dolgot lát egyikben-másikban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!