Szerintetek gimiben 16 évesen szólhatnak tusvonal és spirál miatt?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 21:19
1/5 anonim válasza:
Szólhatnának, de sajnos nem teszik . Legalábbis a lányom gimijében. Én azért sokkal konzervatívabb vagyok, és semmi festéket nem hagynék
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem, mert nem 40 évvel ezelőtt vagyunk. Az 5 kilós sminkel telerakott 12 évesektől hányok, de azért egy 16 éves lány nehogy már ne rakhasson fel egy szolidabb sminket sem!
3/5 anonim válasza:
szólhatnak, ha házirendben van, hogy mennyi sminket rakj fel. de ez persze csak jogilag van így.
én nem foglalkoznék vele, h szólnak (bár sose sminkeltem magam a gmiben)
4/5 anonim válasza:
Na ne nevettess. Nálunk annak már örülnek, ha egy lányon ennyi van, és nem több réteg vakolat. Elég jó gimibe járok, de nálunk teljesen rugalmas ilyen téren a vezetés, a kinézete miatt nem piszkálnak senkit sem. Bár egyeseket azért néha jobb lenne, ha helyre tennének kicsit...
5/5 anonim válasza:
Ha szólnak a spirálért, védekezz másképp. De honnan tudnának róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!