Gimnáziumban mennyire lesz "erős" a történelem?
Sajnos az elmúlt évben a volt történelem tanárom nagyon sokszor nem járt be hozzánk tanítani, ismeretlen okok miatt. Ezért mindig helyettesítő tanár járt be, de persze nem szaktanár. Ezért sajnos a nyolcadikos történelem tudásom minimális. Jön a kilnecedik és nagyon félek ezért a töritől. Itthon próbálok tanulni és lehozni a lemaradást, de azt se tudom hol kezdjem, lévén, hogy a tankönyveinket vissza kellett adnunk év végén.
Egyébként az igazgatónak többször is jelezve volt, hogy gyakorlatilag nincs történelem tanárunk, de semmit nem tett az ügy érdekében. Óraszámok is úgy lettek meg javarészt, hogy be lett kamuzva valami a naplóba.
Most állati nagyot szívok emiatt. Itthon már készítettem jegyzeteket, olyan témakörökből, amikre emlékeztem a tankönyvből, de nagy a lemaradás.
Mit tegyek?:(
Elölről kezditek a tananyagot. Azaz az őskortól.
A 8-as tananyaggal 11. végén, 12. elején fogsz újra találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!