A sikeres jelentkezes nem azonos azzal, hogy sikeresen pályázol.
2018. aug. 15. 10:06
3/11 anonim válasza:
Hát ezt ennyi alapján lehet megmondani, majd kiderül, hogy mennyi pontod van és, hogy az mire elég. Ha valaki több adatot megad és szociális és tanulmányi pontokat is kér, akkor feltételezhetően neki több esélye van, de attól, hogy valaki csomó kérdést kitölt még nem biztos, hogy a pontokat is megkapja. Én is kitöltöttem egy végtelennek tűnő szociális űrlapot, de max. 1-2 pontot kapok meg, mert nem vagyok hátrányos helyzetű, árva, szegény, nincsen testvérem stb., tehát az nem jelent semmit, hogy kitöltöttem. A tanulmányi pedig fix, tehát azon nincsen mit gondolkozni.
2018. aug. 15. 10:18
4/11 anonim válasza:
Nem értem a problémád. Nincs a kollégiumnak honlapja?
Nincs hallgatói képviselet?
Nevetséges, hogy egyesek mennyire életképtelenek, és nem képesek utána nézni még a pontszámítási rendszernek sem.
Ezzel a hozzáállással kár volt jelentkezned is, mert ha még a legegyszerűbb dolognak sem tudsz utánanézni, vagyis nem tudod használni még a google keresőt sem, akkor egyetemen megesznek reggelire...
2018. aug. 15. 10:45
5/11 anonim válasza:
Nem mindenhol írják le pontosan, hogy mire mennyi pont jár és, hogy előző években mennyi volt a ponthatár...pl. nálunk sem.
2018. aug. 15. 12:13
6/11 anonim válasza:
#5 Akkor meg kell kérdezni a Hallgatói Képviseletet. De ezek szerint te éppúgy azon az életképtelen szinten maradtál meg mint a kérdező. De még szövegértésből is...
2018. aug. 15. 12:24
7/11 anonim válasza:
Köszi, nem vagyok életképtelen. De mit akarsz megkérdezni? Minek? Jelentkezel, kitöltöd, amit ki kell tölteni és leküldöd. Ennyi. Majd kiderül, hogy mire volt elég a pontszámod. Előre senki nem fogja tudni megmondani.
2018. aug. 15. 12:30
8/11 anonim válasza:
"De mit akarsz megkérdezni? Minek?"
Hát igen, erről is látszik, hogy fogalmad nincs az egészről.
Egyrészt a pontszámítás, és az elbírálási elvek ismerete azért is hasznos, hogy eldöntsd, érdemes -e.
Mert ha nem, akkor ezzel időt lehet spórolni.
2018. aug. 15. 12:38
9/11 anonim válasza:
Ja, és akkor az alapján tudja, hogy felveszik vagy sem, ugye? Hát nem.
2018. aug. 15. 12:40
10/11 anonim válasza:
"Ja, és akkor az alapján tudja, hogy felveszik vagy sem, ugye?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!