ELTE tanítóképző vélemények?
Figyelt kérdés
Leginkább arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire nehéz? Idén kezdem, de lassan rettegek tőle 😔 a matekról nagyon félek, gimiben sem voltam jó matekos, és szeretnék az lenni, mert a gyerekeket szeretném majd jól tanítani matekbol is!
Más mumus tárgyam szerintem nem lesz!
Tudnátok erről valamit mondani? Milyen szinten tanuljuk? Illetve tanácsot adni, hogyan fejleszthetném magam benne?
2018. aug. 6. 07:30
1/5 anonim válasza:
Ne félj semmitől! Most nyáron próbáld meg kihasználni a még hátralévő 3 hetet és felejtsd el az egészet. Pihenj, kapcsolj ki!! Szeptemberben meg járj szorgalmasan az előadásokra és ne maradj le semmiből! Ne hagyd a tanulást a vizsgaidőszakra. Vedd meg a szükséges könyveket a félév elején, és haladj párhuzamosan a tanárral. Semmiképpen ne maradj le matekból se. Ha nehéznek találod, tölts vele időt a hétvégén is.
2/5 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm van aki nemrég diplomázott ott. Ő ugyanúgy a matektól parázott, az nem ment neki. Igazából rajta én azt láttam hogy nagyon semmi tanulásos az egész, igazából folyton bulizott, alig járt be (emiatt majdnem nem is lehetet meg a diplomája), akkor tanult mikor már feltétlen szükség volt rá és miatta tartják úgy nagynénimék hogy egyetemet bárki el tudja végezni minimális erőfeszítéssel. Na ebből csak annyit szerettem volna, hogy nem egy nehéz szak, persze nem szabad teljesen félválról venni, főleg ha neked tényleg az a cél, hogy
3/5 anonim válasza:
Bocsi véletlen elküldtem előbb
..., hogy jó tanára legyél majd a gyerekeknek :D nagyon szép hivatás, megéri jól csinálni!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom össze szedni magam... mondjuk azt érdemes hozzátenni, hogy levelezős hallgató leszek,
2018. aug. 6. 13:37
5/5 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod ^_^ én tavaly voltam első éves és nekem se ment sose a matek, de gondolnak azokra akik rosszabbak belőle mert a már megírt szintfelmérő alapján, ha nem lett elég jó az eredményed fel kell vegyél egy féléves felzárkóztató órát. Nekem is így volt. Hiába nem szerettem sose a matekot még tetszett is és sokat segített, és még a tanárnő is jófej volt. ^_^ Ha érdekel még más is írj rám nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!