Milyen a Selye J. Egyetem tanítóképző szak?
Szia!
Sokkal jobban jársz, ha személyesen az illetékeseket keresed meg.
Erre a címre írj és segítenek majd. Mind a jelentkezésben, és utána is folyamatosan a rendelkezésedre állnak majd az összes kérdésedben. :)
És, természetesen ezt a kérdésedet is megválaszolják. :)
kommunikacio@tkk.sjehok.org
Így segítsen az ember. :P
Szerintem a Gyakori Kérdések akkor sem egy releváns fórumon, de akkor várj válaszokat nyugodan. Arról a szakról senki nem nézi ezt a fórumot.
Az adott e-mail címen pedig nem egy robot van, hanem egy aranyos csajszi, aki nem a tényekkel fog bombázni, hanem konkrét kérdések esetén konkrét válaszokkal. :)
És nem csak egyszeri lehetőséget kapsz, hanem végig a táborig lehet ott levelezni.
De, én csak segíteni akartam, de hát ugye azt is csak annak lehet, aki hagyja.
Offtopic: TKK-s voltam, de nem ezen a szakon.
Erre a címre írtál?
Nem tudom, alapból nem ez van megadva segítségként.
A TKK-n szabad a szakpárosítás. Bármelyik _tanári_ szakot bármelyikkel tudod párosítani.
Te tanítót írtál. A "tanítóképző szak", vagyis a tanítói végzettség az az 1-4, tehát alsó tagozat. A tanári az pedig a felsőtől indul egész a középiskoláig. :P
Ezért mondtam, hogy azért nem kaphattál normális választ, mert a kérdésed nem volt érthető és ha tényleg ilyen robot választ kaptál, az ezért volt. :P
A biológia szakon természetesen nem biológus tudóst nevelnek belőled, de természetesen normális, egyetemi képzést kapsz. A másik választott tárgyból dettó. Pl. a törin is történészi képzést kapsz, megtanulsz a forrásokkal dolgozni, azokat elemezni, megtanulsz publikációkat írni, megtanulod a törit is önmagában, csak ugye pedagógiai diplomát kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!