Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi ideig tart kb egy...

Mennyi ideig tart kb egy beiratkozás egy gimnáziumba?

Figyelt kérdés

hétfőn(holnap) lesz, és fontos dolgom lenne utánna. 3tól lehet, és a busz 3.55kor indul. kb 30 fő lesz az osztályban. A kérdésem az lenne, hha jóelőre odamegyek akkor hány perc alatt lenne meg?:/

14Ł a válaszokat előre is köszönöm!

2010. jún. 20. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
15 percnél nem több-legalábbis nálunk nem volt több
2010. jún. 20. 09:59
 2/3 anonim válasza:
89%
Nálunk 30 perc alatt megvolt! Ez függ attól, hogy mennyien vagytok! végül is az egész úgy történik, hogy felveszik az adataidat, és utána ha kell akkor kötsz biztosítást,meg ha akarsz menni verébtáborba(nem tudom nálatok hogy nevezik) akkor külön feliratkozol oda is! szerintem egy maximum 30 perc és végzel! de ezt iskola válogatja! Remélem tudtam segíteni!
2010. jún. 20. 10:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...remélem itt sem lesz több! :)

1000 köszi:)

2010. jún. 20. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!