Segítség! Államilag finanszírozott szakra jelentkeztem de mégis fizetni kell szemeszterenként 340ezer Ft-ot?
Figyelt kérdés
Corvinus Egyetem Gazdálkodás menedzsment angol szakának államilag finanszírozott szakára jelentkeztem és vettek fel. Ennek ellenére hátbaszúrtak és fizetni kell azért mert angolul van a képzés. Nem tájékoztattak, nem volt egyértelmű hogy van ilyen. Angol szakgimimből se a tanárok se az osztálytársaim nem hallottak ilyenről. 462 felvételi ponttal erre egyáltalán nem számítottam. Ilyenkor mit lehet tenni? Lehet a magyar képzésre váltani? Esetleg pótfelvételizni?2018. aug. 1. 19:37
11/13 anonim válasza:
hat vagy hasznalhatod a kamatmentes diakhitel 1-et
sokkal nagyobb penzugyi bukas ha egy evvel kesobb kezdesz dolgozni, mintha most fizetsz ket felevet
13/13 anonim válasza:
Igen, diakhitel 2 kamatmentes.
Kérdező, óvatosan beszéljél és válogasd meg a szavaid, nem ,,szúrtak hátba", a felvin világosan le van írva hogy idegennyelvi hozzájárulást kell fizetni. De ez ìgy van körülbelül mindegyik idegennyelvű szaknál.
Végül mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!