BME KJK tárgyfelvétel. Valaki tud segíteni pár dologban?
Sziasztok, első éves leszek szeptembertől a BME KJK karán járműmérnökként. Szerettem volna ma felvenni a tárgyakat ezalapján a mintatanterv alapján:
Kezdtem volna mondjuk a matek A1-el, beírtam a kódot Neptunon a keresőbe, előadta a tárgyat, és azt megnyitva kb 60-70 különböző elméletet-gyakorlatot.
A gond csak az hogy pl. a legfölső H0 kódú tárgy mellett az van megjegyzésben, hogy "Mechatronikai és energetikai mérnökök részére", tehát nekem járműmérnökként az nem jó, igaz? Egy csomó másikra pedig az van írva, hogy "A kurzusra jelentkezés letiltásra került".
Valaki tudna segíteni, hogy most melyike(ke)t kéne felvennem, illetve gondolom kell elmélet meg gyakorlat is, hogy mi ennek a menete? Esetleg később kell csak majd?
Köszi előre is a válaszokat!
Szia! Én most leszek másodéves logisztikán és úgy volt, hogy felvették nekünk a tárgyakat az első félévben, tehát nekünk ezzel nem kellett foglalkozni. Viszont arra figyelni kell, hogy csak akkor csinálják meg, ha időben bejelentkeztek a Neptunban aktív félévre! De erről majd biztos lesz valami hírlevél is. (De egyébként gondolom az alaptanterv szerinti tárgyakat listáztad ki, azt ajánlott felvenni ami a kjk-soknak van, mert más karok tárgyait szerintem el kell fogadtatni és az macera.)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!