Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pótfelvételin gondolkodom...

Pótfelvételin gondolkodom (mesterképzés), de a tanulmányis azt mondta, nem megfelelő az alapdiplomám ehhez. Minden tiszteletem az ügyintézőké, de néha tévednek, így próbálok magam is utánanézni, leellenőrizni?

Figyelt kérdés

Nos a felvin ez szerepel: E szakok esetén a mesterképzésbe való belépéshez szükséges minimális kreditek száma 30 kredit az evolúciós és fejlődéslélektan, kísérleti, általános pszichológia, személyiséglélektan, szociálpszichológia, a pszichológia alkalmazása és története, diagnosztika a klinikai és egészségpszichológiában területekről.

Most ez az azt jelenti, hogy az összes felsorolt tantárgyakból külön -külön 30 kell (amit sokallok) vagy összességében kell meglennie a 30-nak(amit viszont kevésnek tartanék) ? Kérlek ne oltsatok, hogy aki ezt nem tudja értelmezni, az ne menjen egyetemre. Nem tudom értelmezni és kész :D

2018. júl. 28. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Összesen kell 30 kreditnek lennie. De a 30 csak a bekerüléshez kell, lehet hogy pl. 40 kreditnyi különbözetit meg kell csinálnod még.

Ha írnál egy alapszak-mesterszak kombinációt, úgy könnyebb lenne.

2018. júl. 28. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Összesen. Milyen szakok?
2018. júl. 28. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi. Egészségpszichológia mester szak. Szociálpedagógia alap szak
2018. júl. 29. 07:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem simán megvan a 30 kreditem nem értem akkor....
2018. júl. 29. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A tanulmányi osztályon sajnos ilyenek ülnek. :/ Ne hagyd annyiban!!Menj vissza akár egy másik ügyintézőhöz és kérdezd meg pluszban azt is, hogy nem lehet e felvenni a hiányzó tárgyakat. Mert lehet!!Ha ez sem jön be, írj levelet a dékánnak.
2020. júl. 17. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!