Egyetemen (Corvinus), ha nem vagyok koleszos, mekkora hátrányom lesz közösség, barátok terén?
Figyelt kérdés
Tudom csak holnap tudjuk meg, de valószínű sikerül bejutnom Corvinus GTK gazdinfóra. Eléggé rápörögtem most erre a témára, hogy milyen is lesz ez az újfajta élet és nagyon sok helyen olvastam és hallottam azt, hogy a kollégiumban lehet csak igazából közösséget építeni meg barátokat szerezni, az egyetemen nem. Én nem leszek koleszos, hanem a város egyik nagyon kinti részéből fogok bejárni, emiatt most egy pöppet be.artam hogy egyedül leszek ott teljesen. Gólyatáborba szeretnék elmenni, még úgy is hogy nem iszom alkoholt, hátha. Mit gondoltok, a “bejárósok” tényleg kimaradnak mindenből?2018. júl. 24. 17:10
1/5 anonim válasza:
Párom A Corvinuson tanul. Nem kolis és gólyatáborban sem volt, mégis sok szoros barátságot kötött. :)
2/5 anonim válasza:
Számszerűsítve nulla hátrányod lesz ha nem vagy kollégista.
Plusz abból sem lenne hátrányod ha gólyatáborba sem mennél(nem lebeszélni szeretnélek, csak tényeket, illetve tapasztalatot közlök)
3/5 anonim válasza:
Mellesleg a kolis szobatársad nem is feltétlenül lenne a szaktársad, szóval ne aggódj!
4/5 anonim válasza:
Szia :) en elso evben kolis voltam es sz is maradok. Szerintem ha nem vagy kolis nem olyns msgy bsj, bar itt a legszorosabbak a baratsagok, viszont GT kotelezo! Ott ismered meg a barataidst, ott lesz minden!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek :-)
2018. júl. 25. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!