Lehetséges, hogy Július 25-én este 8-kor összeomlik a Felvi.hu?
Már nagyon a ponthatárok lázában égek, éppen ezért olvasgatom a régebbi kérdéseket. Sokan írták, hogy összeomlott a Felvi.hu este fele. Ennek megint meg van az esélye, vagy az évek során már ezeket javították?
Tavaly történt valami hasonló?
majd írj rám, adok egy direkt linket amin 20 óra előtt is meg tudod nézni a ponthatárokat.
3 éve én így csináltam. (kb. 19:30-kor már elérhetők voltak, de nem publikusak)
#10: már megbocsáss, de nem vagy kicsit idegbeteg? Normálisan megkérdezem, erre rögtön degenerált, meg fogyatékos vagyok?
Tényleg érdekelt, mivel én tavaly (igaz, 44 évesen) másképp éltem meg. Én tudtam, kb mire számíthatok. Beiratkozni csak később lehet, és az eredményen sem változtat...
De kösz a reakciót! :/
10-es voltam...
A felvinél nagyon jó az informatikai rendszer (se).
Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor 20 óra előtt is megtudhatod a pontokat:
Van itt ez a link pl:
a "vonal18k" a 2018-as keresztféléves ponthatárokat jelzi. Ezt átírod vonal18a-ra (2018-általános eljárás) és akár órákkal a "hivatalos" kihirdetés előtt megtudhatod a pontokat. (Tavaly-tavalyelőtt ment).
Szia!
Lehetséges hogy idén is összeomlik a Felvi. Én 2 éve felvételiztem, akkor 20 órakor lehetetlen volt belépni. Kicsit később már sikerült, az SMS kb 21 órakor jött.
Idén is felvételiztem, hasonló lesz szerintem. Megpróbálok Mád este fel nyolckor belépni és frissitgetni hogy ne dobjon ki.
Sziasztok!
Ugyanazt tudom javasolni,ami a 15-ös válaszban már elhangzott. Én nem órákkal korábban, de tavaly már háromnegyed8-kor tudtam ezzel a módszerrel a szakomra a ponthatárt.:)
Sok sikert mindenkinek!
Egyáltalán nem vagyok idegbeteg, de már többször is leírtam, hogy miért lenne jó megtudni az eredményeket hamarabb. Erre itt értetlenkedtél valaki mással, persze hogy felidegesített, nem szeretem ha valaki értetlen.
Viszont bocsánatot kérek, tényleg nem volt szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!