Lehetséges, hogy Július 25-én este 8-kor összeomlik a Felvi.hu?
Már nagyon a ponthatárok lázában égek, éppen ezért olvasgatom a régebbi kérdéseket. Sokan írták, hogy összeomlott a Felvi.hu este fele. Ennek megint meg van az esélye, vagy az évek során már ezeket javították?
Tavaly történt valami hasonló?
nem igazán értem ez téged miért zavar.
1. sms-ben és emailben is elküldik, hogy hova vettek fel
2. másnap is meg tudod nézni a felvit
Tutira össze fog :D
Érdemes már 10-20 perccel korábban fellépni az oldalra, és utána az adott időpont előtt mondjuk 1 perccel frissíteni. Én így tavaly abban a pillanatban meg tudtam nézni a ponthatárokat, de voltak olyan ismerőseim, akiket még egy csomó ideig nem engedett be az oldalra, így az övéket is néztem meg. :D
Ez kb olyan, hogy az év 364 napján csak arra használod a kocsit, hogy egyedülállóként bemenj a szomszéd faluban lévő munkahelyedre.
Na most erre nem fogsz venni egy pickupot, hanem egy kisautót.
Aztán egy évben egyszer jól jönne egy pickup.
De nem veszel.
Ugyan ez van itt is.
Nem fognak ezért olyan rendszert kiépíteni.
Nem is értem mit bogarásszák a felvit.
Az SMS jön és ez a lényeg.
Te mit akarsz az oldalon csinálni?
Mert én se értem.
Ki mondta, hogy egyáltalán akarok-e ott valamit?!? Hallucinálsz? A kérdés az volt, hogy össze fog-e omlani..
Egyékbént most, hogy te is felhoztad ezt: az SMS általában később érkezik meg, jobb megnézni 20:00-kor minthogy még 45 percet izguljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!