Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit kérdeznél egy SZTE-s...

Mit kérdeznél egy SZTE-s programtervező informatikustól?

Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Engem az érdekel főleg higy mi a franc az a "bíró" ? :D

Meg az hogy végig lehet -e csinálni ezt a szakot úgy hogy már dolgozok Java fejlesztő gyakornokként (félállásban) és mellette akarim végezni a prog infet? Matek mennyire szivatós?

2018. júl. 10. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Előttem szóló: A Java persze, és azért mert nincsnek pointerek :D
2018. júl. 10. 23:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Engem az érdekel, hogy mi a fő (kedvenc) programozási nyelvetek és miért.

- C# a fő, tetszik benne az erős típusosság és hogy csak ott van mögötte a .net, most hogy jön a .net core még több felhasználási lehetősége lesz, pedig eddig is nagyjából mindent lefedett a webtől az androidig és ios-ig (xamarin)

"Azt, hogy miért nem mérnökinfóra ment"

Nem érdekelnek a beágyazott rendszerek és a fizika. Egyetem után én nem találkoztam még olyannal, akit a mérnök/prog/gazd infó korlátozott volna, esetleg valami hardcore állami álláson tudnám elképzelni hogy ne azt írnák a követelményekbe, hogy felsőfokú informatikai végzettség kell (ha kell).

Engem az érdekel főleg higy mi a franc az a "bíró" ?

Na az egy csodálatos weboldal, ott kell leadni a beadandó programok egy részét, és ez a csodagép le is futtatja. UTF-8-at eszik csak meg, baja van a sortörésekkel és nagyjából mindennel, amit el tudsz képzelni.

mellette akarim végezni a prog infet?

Én első félév óta dolgozom, nem könnyű de el lehet, én elgondolkodnék a levelezőn is.

2018. júl. 11. 08:09
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
#8 Ezt sajnálattal hallom. Ezek szerint én már túl rég diplomáztam.
2018. júl. 11. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!