Mit kérdeznél egy SZTE-s programtervező informatikustól?
Engem az érdekel főleg higy mi a franc az a "bíró" ? :D
Meg az hogy végig lehet -e csinálni ezt a szakot úgy hogy már dolgozok Java fejlesztő gyakornokként (félállásban) és mellette akarim végezni a prog infet? Matek mennyire szivatós?
Engem az érdekel, hogy mi a fő (kedvenc) programozási nyelvetek és miért.
- C# a fő, tetszik benne az erős típusosság és hogy csak ott van mögötte a .net, most hogy jön a .net core még több felhasználási lehetősége lesz, pedig eddig is nagyjából mindent lefedett a webtől az androidig és ios-ig (xamarin)
"Azt, hogy miért nem mérnökinfóra ment"
Nem érdekelnek a beágyazott rendszerek és a fizika. Egyetem után én nem találkoztam még olyannal, akit a mérnök/prog/gazd infó korlátozott volna, esetleg valami hardcore állami álláson tudnám elképzelni hogy ne azt írnák a követelményekbe, hogy felsőfokú informatikai végzettség kell (ha kell).
Engem az érdekel főleg higy mi a franc az a "bíró" ?
Na az egy csodálatos weboldal, ott kell leadni a beadandó programok egy részét, és ez a csodagép le is futtatja. UTF-8-at eszik csak meg, baja van a sortörésekkel és nagyjából mindennel, amit el tudsz képzelni.
mellette akarim végezni a prog infet?
Én első félév óta dolgozom, nem könnyű de el lehet, én elgondolkodnék a levelezőn is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!