Mit kérdeznél egy SZTE-s programtervező informatikustól?
Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 19:39
1/14 anonim válasza:
Fogós kérdés. Még nem gondolkodtam azon, hogy mit kérdeznék magamtól. Elég elvont gondolat.
2/14 A kérdező kommentje:
Én a miért buktat meg szabóté-t elég sokszor kérdezem magamtól.
2018. júl. 10. 19:51
3/14 anonim válasza:
Én azt, hogy mekkora kapacitású gép kell? Illetve mennyire nehéz a matek?
4/14 A kérdező kommentje:
Nagyjából az összes egyetemi cuccom google drive-on van. A legtöbb dolog amit meg kell tartani az forráskód, pdf és ppt. Igazából nem nagyon használunk olyan programokat amik nagyon megizzasztják a gépet, esetleg a Matlab és a Visual Studio ami macerásabb lehet, de utóbbit ki tudod váltani VSCode-dal és a fordítóval.
Csak erre nem vennék gépet, röviden :D
A matek nehéz, viszont elég más mint amit középsuliban tanult az ember, ezért sokan jobban is szeretik. Meg lehet csinálni ha nekifekszel, mindenesetre vizsgaidőszakokban nem nagyon szokott senkinek ideje lenni eljárni aki időben végez.
2018. júl. 10. 20:34
5/14 anonim válasza:
Hogy lehet-e még a Tündérkonyhán túrógombócot kapni.
6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos foggalmam nincs, nem igen járok arra, de azt kell mondanom a SOTE büfé még hasít
2018. júl. 10. 21:01
7/14 anonim válasza:
Mi az, hogy nem jársz arra? Kihagyod az egyetemi évek egyik legjavát? Tudod, milyen jó pizzát csinálnak? Ki lehet vele ülni a Tisza partra!
8/14 anonim válasza:
Megadom a lehetőséget annak, hogy régebben jó volt a Tündérkonyha, de az biztos, hogy az elmúlt 2 évben szörnyű, pedig nem egy esélyt adtam neki, de én még ott finomat nem ettem.
9/14 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy mi a fő (kedvenc) programozási nyelvetek és miért.
10/14 anonim válasza:
Hát... Azt, hogy miért nem mérnökinfóra ment, ami elvileg több mindent fed le, és tágabb az út/nagyobb a választék az egyetem után. Vagy ha a matek miatt választotta ezt, akkor miért nem ment szimplán matematikusnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!